Vi er enig i at Deres ide er vanvittig,

men er den vanvittig nok?
Niels Bohr

 

Kapacitet

I forbindelse med større faste opgaver arbejder vi i konsortiesamarbejde med et andet bureau i København, hvorved vi udgør i alt 8 medarbejdere, heraf 5 med grafisk ekspertise. Vi disponerer over 8 hurtige arbejdsstationer i blandet Macintoch og Windows-miljø, samt det nyeste grafiske software.

Fotograf

Efter 15 års samarbejde vedr. tilbudsaviser har vi indarbejdet en fast rutine mellem grafiker og fotograf som bevirker hurtig kommunikation uden misforståelser, højt kvalitetsniveau og stor fleksibilitet. Fotografen har stort atelie, nyeste digitale udstyr og mange års erfa­ring i optagelse af både dagligvarer, pack-shots, store atelier opstillinger samt on-location optagelser.

Tryk

Afhængig af oplag og opgavens art samarbejder vi med forskellige trykkerier i danmark, og vi har desuden et tæt samarbejde med et af Europas førende trykkerier.
Specielt til magasinproduktion har vi kontakter der vil kunne konkurrere med enhver af de store spillere på markedet, både kreativt samt kvalitets- og volumensmæssigt.

Web

Finn Gehrcke er vores kompetance på web-området. Han har 15 års erfaring og tager sig af weboptimering, hostel, web-opsætning, bannerannoncer, osv. Med hensyn til CMS kan vi tilbyde brugervenlige løsninger til overkommelige priser.

Seifert Design & Grafik | Lundtoftevej 59 | 4293 Dianalund | +45 6062 2511 | info@seifertdesign.dk