Almindelig sund fornuft
er ikke særlig almindelig.
Peter Brandi
 

Bøger

Siden 1996 har en stor del af vor produktion været tilrettelægning og design af bøger, bl.a. skolebøger for forlagene Malling Beck og Columbus. For C.A.Reitzels forlag har vi designet en del omslag samt tilrettelagt bl.a. Preben Harris’ erindringer, samt jubilæumsskrift for Hendes Kongelige Højhed dronning Margrethe II i anledning af hendes 60 års dag.

Tilbudsaviser

I 15 år har vi udført tilbudsaviser for SuperNærkøb og Super1 (nu sammenlagt til Spar kæderne), incl. disponering, fotolayout, dtp og prepress. Vi har herigennem oparbejdet stor ekspertise i tilbudsaviser, herunder sans for kundens ønsker, føling med produkterne, stramme deadlines, sidste øjebliks rettelser osv.

Kataloger og magasiner

Layout, tilrettelægning og produktion af større kataloger og magasiner er et andet område hvor vi igennem årene har haft en betydelig produktion. Vi kan nævne GOdenmark feriehuskataloger, København Sommer, LIC (Lærernes Indkøbs central), HOF (Hovedstadens Oplysnings Forbund), Sterling Magazine samt en mængde rejsekataloger.

Avis- og annonceproduktion

Har i en længere periode arbejdet for Susålandets Aviser, hvor vi har stået for annonceproduktion og opsætning af aviserne.

Kampagneudarbejdelse

I forbindelse med kommunevalget 2009 har vi varetaget Venstre i Slagelses reklamekampagne: Slagelse Kommune i balance. Derudover har vi udarbejdet et par større brochurer for Restaurant Karsberg, Slagelse.

Seifert Design & Grafik | Lundtoftevej 59 | 4293 Dianalund | +45 6062 2511 | info@seifertdesign.dk